Top
Image Alt

Abonnement

Bestel nu je abonnement bij GC De route

Woon je graag meerdere voorstellingen bij in een theaterseizoen? Neem dan een abonnement bij GC De Route!

Als abonnee kan je genieten van een mooie abonnementskorting op de ticketprijzen. Je hebt al een abonnement bij een bestelling van minstens 5 voorstellingen.

Goed om te weten:

  • Een abonnement is geldig gedurende het gehele seizoen.
  • Wens je later op het seizoen nog tickets voor een andere voorstelling in deze brochure, dan geniet je van de aangekondigde abonnementskorting in voorverkoop.
  • Er kunnen geen extra tickets gereserveerd worden voor een voorstelling die al opgenomen is in je abonnement. Enkel voor de familievoorstellingen wordt een uitzondering gemaakt.

Je kan een abonnement zowel online, via e-mail als telefonisch bestellen. Kom je liever langs, dan kan je terecht in het infokantoor van GC De Route

Hoe werkt het?

1. Vul de gegevens in van de abonneehouder(s)

Kies hoeveel abonnementen je graag wilt bestellen en vul de gegevens in van de abonneehouder(s). Een abonnement is strikt persoonlijk en kan dus niet gebruikt worden door meerdere personen.

2. Kies de voorstellingen die je wilt opnemen in je abonnement

Geef aan welke voorstellingen je graag wilt opnemen in jouw abonnement. Je kan abonnee worden vanaf 5 voorstellingen per abonnement. Op deze voorstellingen geniet je van een mooie abonneekorting op de reguliere ticketprijs!

3. Bezoek GC De Route en geniet!

Laat op de avond van de voorstelling je ticket scannen dat inbegrepen is in je abonnement. Sit back, relax en geniet van een wondermooie avond!